Astăzi, ora 19.30! ROMÂNIA – Australia, meci ELIMINATORIU la Mondialul U20 de la Otopeni! Hai România!

România va întâlni astăzi Australia în primul meci pe care îl va susține în faza elimiantorie la cea de-a 22-e ediție a Campionatului Mondial U 20 de polo pe apă.

Spectacolul este garantat! Partida se anunță extrem de disputată, ambele reprezentative fiind cotate cu șanse egale la victorie.

Ambele echipe își doresc la fel de mult VICTORIA, dar ticolorii au un motiv în plus lupte pentru a-și învinge adversarii! Evoluează în fața propriilor suporteri și vor să scrie istorie pe teren propriu.
Adrian Neamțu, căpitanul echipei României, omul meciul în partida contra Noii Zeelande, și golgheter în confruntarea cu Peru, cu împreună David Belenyesi, care a schimbat rolurile cu Nemțu, fiind omul meciului în întâlnirea cu Peru și gogheter contra Noii Zeelande, vor fi ”motoarele” României în confruntarea cu Australia.

Neamțu este optimist și speră într-o clasare cel puțin în primele 8 locuri la Mondialul U20 de la Otopeni, în timp ce antenorul Viorel Rus este rezervat în declarații.

”Valoric cred că suntem cam la fel”, a spus Viorel Rus. ”Australienii au însă avantajul că s-au pregătit mai mult împreună și au o echipă mai bine închegată. Noi avem jucători de valoare care vor trebui să trebuie să funcționeze ca un tot unitar. Partea bună este că atmosfera este bună, iar băieții sunt entuziști și determinați să dea totul în bazin!”

Acum mai mult ca niciodată, echipa României va avea nevoie de suportul MĂRIEI SALE PUBLICUL!!

Haideți să susținem ECHIPA U20 de polo a ROMÂNIEI!
ASTĂZI de la 19.30, veniți la Complexul Național de natație de la Otopeni!

HAI ROMÂNIA!!

Toate meciurile Zilei 4 se văd livestreaming youtube AICI

Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp