Mascota Rufus a adus veselie la primul antrenament al echipei U20 de polo masculin a României

Cu glume, veselie și optimism! Așa a debutat primul antrenament din cantonamentul centralizat al echipei U20 de polo a României. Simpatica mascotă Rufus a fost alături de poloiștii tricolori la reunirea de la Izvorani unde se vor pune la punct schemele tactice înainte de startul Campionatului Mondial U20 de la Otopeni.

Timiditatea unora și emoțiilor altora au dispărut ca prin farmec, zâmbetele și voia bună instalându-se în echipa condusă de pe banca tehnica de Viorel Rus și Răzvan Cristescu.

”Echipa este mai bine decât mă așteptam”, a mărturisit antrenorul principal Viorel Rus. ”Se vede că toți jucătorii evoluează la echipe de club puternice pentru că au intrat foarte bine în atmosfera echipei naționale. Este un început promițător, sperăm să continuăm tot așa”.

Echipa națională U20 a României va rămâne în cantonamentul din incinta Complexului Olimpic Sydney 2000 din Izvorani până pe data de 8 iunie, după care, cu două zile înainte de startul competiției, se va muta în hotelul unde vor fi cazate toate echipele participante la Mondialul de la Otopeni.

 

Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp