Președintele Federației Române de Polo a deschis oficial a 22-a ediție a Campionatului Mondial U20 de polo pe apă!

Aplauze, urale, emoții! Campionatele Mondiale U 20 de polo pe apă au fost deschise oficial la Otopeni!

Alexandru Matei, președintele Federației Române de Polo, le-a urat bun venit tuturor celor prezenți și a dat startul oficial celei mai importante competiții de polo pe apă găzduite până în prezent de România. La scurta ceremonie de deschidere care a avut loc în incinta Complexului Sportiv de Natație din Otopeni, alături de Alexandru Matei au fost prezenți Eduard Novak, ministrul Sportului, care a ținut în mod special să participe la eveniment, și Tamas Molnar directorul comisiei tehnice de polo pe apă din cadul World Aquatics.

”Este o competiție majoră pentru România și mă bucur mult că am putut ajunge la ceremonia de deschidere. Sper ca acest campionat să însemne relansarea în forță a poloului din România”, a spus Eduard Novak.

”Am încredere că echipa României va face o figură frumoasă și va încheia pe un loc fruntaș. Noi susținem cât putem federația de specialitate pentru că știm ce eforturi și ce muncă se află în spatele organizării unei competiții de asemenea anvergură.

”Este minunată arena care găzduiește ediția din acest an Campionatului Mondial de polo pe apă. Felicit oficialitățile române pentru eforturile depuse și sperăm să asistam la o competiție de înalt nivel”, a spus oficialul World Aquatics.

Toate meciurile sunt transmise în direct!

Urmăriți Live streaming youtube pe toată durata competiției

Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp