Prima ședință tehnică a Mondialului de la Otopeni, ultimele detalii

Toate cele 19 echipe participante la Mondialul U 20 de polo pe apă găzduit de România la Complexul de Natație de la Otopeni s-au reunit la prima ședință tehnică pentru a stabili ultimele detaliile tehnice de desfășurare a turneului.

Alături de președintele Federației Române de Polo Alexandru Matei și Gabor Karpati, reprezentantul World Aquatics, au fost prezenți arbitrii competiției și toți conducătorii delegațiilor echipelor participante la întreceri.


Retragerea în ultimul moment a reprezentativei Kazakhstanului a încurcat puțin programul competițional, dar oficialii turneului au refăcut din ”mers” tot sistemul de desfășurare a meciurilor și  lucrurile au reintrat pe făgașul normal.

Cei mai valoroși tineri jucători ai lumii au făcut deja primele antrenamente în bazinul de la Otopeni, unde de mâine vor avea loc partidele oficiale, dar și în bazinul olimpic din cadrul Complexului Sportiv Sydney 2000 din Izvorani unde, tot de mâine, echipele vor avea ocazia să pună la punct ultimele scheme tehnico-tactice.

Detaliile despre transport, cazare și masă au fost discutate pe larg la ședința tehnică. Nu în ultimul rând gazdele le-au povestit oaspeților despre atracțiile și locurile minunate din împrejurimi unde jucătorii vor putea petrece momentele de relaxare.

Atmosfera de lucru s-a relaxat la cina festivă de bun venit care a avut loc la Hotel Rin din Otopeni. Adversarii de mâine au ciocnit un pahar de șampanie și-au urat succes în această seară în marea competiție care va debuta peste numai câteva ore.

Succes tuturor!

Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp