Primarul General al Capitalei a susținut din tribune naționala de polo a ROMÂNIEI

Printre personalitățile ale căror inimi au bătut mai tare în timpul meciului dintre echipele României și Noii Zeelande din cadrul Campionatului Mondial U20 de polo pe apă de la Otopeni s-a numărat Nicușor Dan, primarul general al Capitalei.

Edilul a dorit să-i susțină pe tricolori din tribune, deși ar fi putut urmări partida transmisă în direct de postul de televizune Prima TV din confortul fotoliului de acasă.
Prezență discretă în Complexul Sportiv de Natație din Otopeni, unde se desfășoară întrecerile Mondialului, primarul Capitalei a aplaudat prestația poloiștilor tricolori și le-a transmis tuturor mult succes în continuare.

”M-am bucurat să susțin naționala României la primul meci din Campionatul Mondial de polo pe apă Under – 20 care se desfășoară la Centrul de Natație Otopeni. Sportivii români au debutat cu o victorie împotriva echipei din Noua Zeelandă.
Le urez succes în continuare!

”Felicit Federația Română de Polo pentru organizarea acestui campionat care se desfășoară până pe 18 iunie și mă bucur că Bucureștiul îi găzduiește pe cei 500 de sportivi participanți.

”Astfel de competiții de anvergură arată că orașul nostru a devenit un punct important pe harta marilor întreceri sportive, a postat pe pagina sa de facebook primarul general al Capitalei.

Meciurile României pot fi urmărite în direct pe postul de televiziune Prima Sport 3.

Pentru a viziona toate întâlnirile Mondialului U20 de la Otopeni Urmăriți Live streaming youtube pe toată durata competiției

Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp