România a îngenuncheat Peru la Otopeni

O nouă victorie categorică pentru România! În cel de-a doilea meci susținut în Gupa E a Campionatului Mondial de polo pe apă de la Otopeni, tricolorii s-au impus cu un scor care ne scutește de orice comentariu. România – Peru 32- 5.

În poarta sud americană ”ciuruită” de poloiștii noștri au marcat: Andrei Neamțu – 6 goluri, Andrei Tepeluș, Andrei Pîrîianu, Adrian Păscăluță, Tomasso Insinna, David Belenyesi – 4 goluri, Răducu Dincă – 2 goluri, Șerban Burda, Alexandru Matei, Andrei Armean, câte un gol.

Dacă în primul meci din grupă, contra Noii Zeelande, cel mai bun marcator a fost David Belenyesi, cu 4 goluri, iar Andrei Nemțu a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului, în partida de astăzi, rolurile s-au inversat. Andrei  Neamțu a fost golgheterul partidei, iar placheta ”The player of the Game” i-a fost înmânată lui David Belenyesi.

”Ne așteptam la mai mult din partea naționalei din Peru, dar după cum s-a observat a fost un meci mai mult decât lejer”, a declarat după meci Viorel Rus antrenorul principal al României.

”Acum trebuie să ne concentrăm pe meciurile din următoarea fază – eliminatorie. Vom întâlni Australia care are o echipă foarte valoroasă. NU sunt mai buni decât noi, dar au avut mai mult timp să se antreneze împreună și au prezentat o ehcipă bine sudată. Noi, cu doar opt zile de cantonament centralizat, sperăm să le putem da o replică pe măsură. Mai avem patru antrenamente până la primul meci eliminatoriu”, a precizat Viorel Rus.

Întâlnirea dintre Australia și România este programată MARȚI, de la ora 18.30

Meciurile României pot fi urmărite în direct pe postul de televiziune Prima Sport 3.

Pentru a viziona toate întâlnirile Mondialului U20 de la Otopeni Urmăriți Live streaming youtube pe toată durata competiției

 

Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp