România, în cursa pentru un loc în TOP 10! Mâine de la 10.30, meciul cu Japonia

Reprezentativa U20 de polo pe apă a României a avut o prestație frumoasă în primele zile ale Campionatului Mondial U 20 de polo pe apă  găzduite de Complexul Sportiv de Natație din Otopeni.

Susținuți de un public minunat, tricolorii și-au trecut în palmares trei victorii meritate contra adversarilor din emisfera sudică – Noua Zeelandă, Peru și Australia, și au jucat de la egal la egal jumătate de meci cu elenii. Victoria Greciei a oprit România din drumul spre podiumul mondial, dar tricolorii au rămas în cursa pentru ocuparea unui loc în TOP 10 al lumii.

Mâine de la ora 10.30, România va întâlni Japonia, iar victoria îi va propulsa pe tricolori în lupta pentru locurile 9-10.

”A fost un parcurs bun al echipei României până acum. Nu știu dacă am fi putut bate Grecia, dar cu siguranță am fi putut obține mai mult. Oricum, băieții au demonstrat că au potențial și cu siguanță 5-6 dintre ei vor ajunge în naționala de seniori care se va lupta să ajungă la Jocurile Olimpice”, a declarat antrenorul principal al echipei României Viorel Rus.

”Despre întâlnirea de mâine cu Japonia pot spune că nu va fi ușoară. Asiaticii au un stil alambicat de joc și va depinde de inspirația de moment cum să abordam meciul. Cert este că echipa are nevoie de odihnă și refacere. Au fost patru partide solicitante și urmează una la fel de grea.

Astăzi este zi de pauză competițională și refacere pentru România!

Mâine tricolorii reintră în ”tsunamiul” mondial!
Hai ROMÂNIA!

Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp