România, înfrântă de Japonia! Tricolorii au ratat TOP 10 MONDIAL!

ROMÂNIA a ratat calificarea printre cele mai valoroase 10 echipe U20 de polo pe apă ale lumii! România a fost învinsă astăzi de Japonia, cu scorul 11-14. Mâine, de la ora 12:00, tricolorii  îi vor juca pentru locurile 11 -12, de clasament.

Din tribune, Alexandru Matei, președintele Federației Române de Polo, Florin Ardelean, secretarul forului român de polo, și o mică delegație niponă în frunte cu amasadorul Japoniei la București Hiroshi Ueda au aplaudat spectacolul din bazin oferit de cele două reprezentative.

La final, președintele FRP l-a felicitat pentru succesul echipei sale pe ambasadorul Japoniei, iar diplomatul nipon împreună cu soția sa i-au felicitate pe învingători și s-au fotografiat pe podiumul de prezentare.

Partida a început sub semnul echilibrului, 4-4, la finalul primul sfert. Tricolorii au preluat conducerea și s-au menținut în fața adversarilor la un avantaj constant de două puncte aproape trei sferturi din meci.

Spre finalul sfertului al 3-lea japonezii s-au apropiat la un gol (10-11), scor de la care a început sfertul al 4-lea. Ultimele 8 minute ale jocului au fost extrem de tensionate.

Niponii au egalat la începutul sfertului 4 și, pe fondul ratărilor echipei tricolore care n-au mai înscris niciun gol, s-au distanțat în câștigători.

Scor final Japonia – România 14-11.

Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp