ROMÂNIA – Japonia, în această dimineață de la 10:30! Tricolori se luptă să rămână în TOP 10 mondial

În această dimineață, în ziua a 7-a a Campionatului Mondial U20 de polo pe apă de la Otopeni, România va avea un meci dificil contra reprezentativei Japoniei,  dar tricolori sunt însă pregătiți să închidă poarta în fața niponilor.

Atât România cât și Japonia, câștigătoare a Grupei C, în care s-a impus în fața Germaniei și Africii de Sud, vin după o zi de pauză și vor intra în bazin cu forțe proaspete hotărâte să-și câștige locul în TOP 10 mondial.

Formația învingătoare din această partidă se va lupta mâine pentru locurile 9-10, iar învinsa pentru 11-12.

”Băieții s-au recuperat, sunt în formă, sunt motivați să câștige, dar partida nu va fi ușoară”, a declarat în această dimineață, înainte de plecarea spre bazin, Viorel Rus, antrenorul principal al tricolorilor.

”Japonezii au un stil atipic și imprevizibil. Important este să nu intrăm în jocul lor, să ne impunem încă de la început. Vom vedea cum vor evolua lucrurile în bazin”, a mai spus tehnicianul care consideră că șansele la victorie sunt împărțite în mod egal la ambele echipe.

Publicul care cu siguranță se va afla și astăzi în număr mare în tribunele Complexului Sportiv de Natație din Otopeni va susține și va purta spre victorie naționala României.

Hai ROMÂNIAAAAA!

Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp