Victoooriiieee! România – Noua Zeelandă 15-6

Start de vis pentru echipa națională a României la Mondialul de la Otopeni. Tricolorii, coordonați de pe banca tehnică de Viorel Rus și Răzvan Cristescu, s-au impus categoric, cu 15 – 6 în fața reprezentativei Noii Zeelande, la capătul unei partide pe care au dominat-o de la început până la final.

Andrei Neamțu a fost desemnat cel mai valoros jucător al meciului în timp ce colegul său de echipă David Belenyesi a fost cel mai prolific jucător al întâlnirii cu 4 goluri înscrise în poarta adversă.

”A fost un meci bun, încheiat cu o victorie meritată. În cele opt zile pe care le-am avut la dispoziție pentru pregătirea centralizată nu a avut timp suficient să închegăm echipa, dar pot spune ca avem patru-cinci jucători valoroși care ar putea fi titulari în oricare dintre echipele  participante la aceste Mondiale. Suntem bucuroși de victorie, dar acum ne concetrăm pe următoarea întânirea, cea cu Peru de mâine”, a spus Viorel Rus.

Mâine, de la ora 12:00, România întâlnește Peru, în cel de-al doilea meci din Grupa E.

 

Meciurile României pot fi urmărite în direct pe postul de televiziune Prima Sport 3.

Pentru a viziona toate întâlnirile Mondialului U20 de la Otopeni Urmăriți Live streaming youtube pe toată durata competiției

Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp